דירה בפתח־תקווה

אלעד גונן

צילום:

עיצוב מאפס לדירת קבלן בעלת שישה חדרים אשר תוכננה למשפחה עם שלושה ילדים צעירים.

בשל התכנון המוקדם הבנו שהמיקום המקורי של המטבח לא משרת את צרכי המשפחה בשל גודלו הקטן. אחרי תכנונים רבים הוחלט להחליף בין פינת האוכל למטבח ובכך לנצל את מירב הפוטנציאל של החלל.

 

המיקום החדש איפשר לנו להוסיף אי רחב ידיים המשמש כמשטח עבודה, אחסון, מקום לכיריים ואיזור ישיבה.

 

הבית, שמאופיין בסגנון מודרני ונקי, משלב פתרונות אחסון חבויים ברחבי הבית אשר סודרו מראש כבר משלב התכנון המאפשרים לכל חפץ לחזור למקומו.

צרו קשר

האירוסים 12, קדימה-צורן

ת.ד. 6092000

נייד 050-6781-891

דוא״ל Liat@lrl.co.il

Kadima Zoran, Israel

  • עקבו בפייסבוק אחרי ליאת הראל עיצוב
  • היוטיוב של ליאת הראל עיצוב פנים
  • האינסטגרם של ליאת הראל עיצוב פנים

ליאת הראל

סטודיו לעיצוב ואדריכלות

© כל הזכויות שמורות 2018.

הלוגו של אורי הראל - עיצוב גרפי